Forensisch Laboratorium voor DNA Onderzoek

   HOME:
 

Contact

Routebeschrijving automobilisten

Vanuit de richting Rotterdam (A13, A4):

Volg de A13 en daarna de A4 richting Amsterdam tot aan afslag 6a (Zoeterwoude-Rijndijk, Leiden-Oost). Aan het einde van de afslag linksaf. Aan het einde van de weg rechtsaf. Vervolgens volgt u de borden "H‑Ziekenhuizen" en/of "LUMC".

Vanuit de richting Utrecht (A12, N11):

Neem op de A12 bij Bodegraven de afslag Leiden (N11). Aan het einde van de N11 rechtsaf. Vervolgens volgt u de borden "H‑Ziekenhuizen" en/of "LUMC".

Vanuit de richting Den Haag (N44, A44):

U volgt vanuit Den Haag de N44 (later de A44) tot aan afslag 8 (Leiden, Noordwijk, Katwijk) en aan het einde van de afslag slaat u rechtsaf. Vervolgens volgt u de borden "H‑Ziekenhuizen" en/of "LUMC".

Vanuit de richting Amsterdam (A4, A44): 

Volg de A4 en daarna de A44 richting Leiden-West. U volgt de A44 tot afslag 8 (Leiden, Noordwijk, Katwijk, N206). Na de afslag linksaf onder het viaduct door. Vervolgens volgt u de borden "H‑Ziekenhuizen" en/of "LUMC".


Het LUMC beschikt over een parkeergarage. Hier kunt u tegen betaling uw auto parkeren. Betaalautomaten voor de parkeergarage bevinden zich op de begane grond van de parkeergarage.

U verlaat de parkeergarage en loopt rechtsaf richting Naturalis. Het onderzoeksgebouw is, na de parkeergarage, het tweede gebouw aan uw rechterhand.